Välj en sida

TJÄNSTER

MINA TJÄNSTER

Det är många saker som kan påverka prestation och välmående under skolåren: pluggstress, yttre och inre krav, kompisskap och motivation. Med hjälp av mental träning kan du hitta strategier för att lyckas med dina studieresultat samtidigt som du mår bra och har energi över till annat.

Hjälp era elever bli kvitt oroliga tankar, stress och krav på prestation. Mental träning skapa mer harmoni och förståelse om sig själva Du i din lärarroll  får en lugnare grupp som får lättare att uttrycka sig. Detta skapar en större arbetsglädje i klassrummet och bra ett arbetsklimat .Med trygga barn blir er roll som lärare lättare och er undervisning får större fokus.

Som mental tränare hjälper jag både elever och lärare att skapa en inspirerande arbetsmiljö i skolan. Genom djup avkoppling i muskler och tankar leder jag arbetet mot att stärka ditt självförtroende, öka ditt medvetande och väcka inspiration som leder till motivation.

Tillsammans tar vi små steg i rätt riktning mot din personliga utveckling

Med hjälp av mental träning kan du förbättra din attityd mot dig själv samt de tankar och känslor som påverkar ditt beteende mot andra. Du blir lugnare, tryggare och säkrare i dig själv och i sociala sammanhang.

Föreläsningar

Jag föreläser om mental träning, självförtroende, självkänsla och motivation. Hur man lätt hamnar i tankefällor och hur man kommer ur dem. Mina föreläsningar riktar sig till alla grupper.

Inspiration-motivationens kärna.

Här pratar jag om vart motivationen behöver komma ifrån. Hur man bibehåller motivation, olika tankefällor man hamnar i och hur man kan ta sig ur dem.

Jag delar med mig utav mina tankar om resans början och kliva ut i det okända  Efter ni lyssnat klart på mina tankar, insikter, kunskaper blandat med egna upplevelser vill jag att du som åhörare ska gå ut med nya tankar eller uppfräschning av det som du kanske lyssnat på tidigare. 

Självkänsla och självförtroende.

Det är ett hett ämne och värt att lyfta och prata om. Jag var mobbad under hela min grundskoletid vilket medförde låg självkänsla som jag hade med mig i vuxen ålder: Mitt inre samtal var länge dömande och hackade ner på mig som person Jag kommer prata om egna erfarenheter, hur jag vände min dåliga självkänsla till något bra.

Jag delar med mig utav mina tankar och kunskaper om vart den dåliga självkänslan kommer ifrån. Vad det är för skillnad mellan självförtroende och självkänsla. Efter ni lyssnat och tagit del utav min föreläsning hoppas jag att ni kommer gå ut med nya kunskaper och tankar hur ni kan arbeta vidare med ämnet.